AYDIN / BOZDOĞAN - Bozdoğan Anadolu Lisesi

Mrt

Çanakkale'de yazılan destanın ışığında, milletimizin birlik ve beraberliğinin önemini bir kez daha hatırlayıp, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, şehitlerimizi rahmetle andık.

Mrt

Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İzmir Bölge Sergisi İçin 9. Sınıf Öğrencilerimizle Beraber Kuşadası'na Gittik

12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ'Nİ GEZDİK

Ock

Dilimizi Zenginleştirme Projesi En İyi Afiş Yarışmasında 3. Olan 11F Sınıfı öğrencimiz Arzu KONYALIOĞULLARI ödülünü Aydın'da aldı.

Ock

Bilek Güreşi Bölge Şampiyonasında Çeşitli Dereceler Elde Ettik

Bugün Okulumuzda Yapılan Aydn Matematik Olimpiyatına Ev Sahipliği Yaptık

Ara

Okulumuzda İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim GÖKÇE ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet MADRAN'ında Katıldığı Dil Terapisti Ahuse METİN (Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sibel TURGA METİN'in Kızı) Tarafından Anaokulu ve İlkokul Velilerine Yönelik Dil Terapi Eğitimi Semineri Verildi.

Ara

İl Merkezimizde Düzenlenen Bilek Güreşi Müsabakalarında Çeşitli Kategorilerde Dereceler Elde Ettik

Okulumuzda Lokma Hayrı Gerçekleştirdik

Ara