AYDIN / BOZDOĞAN - Bozdoğan Anadolu Lisesi

Ara

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımızı Belediye Düğün Salonunda Davetlilerin Katılımıyla Gerçekleştirdik

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından okulumuza ziyaret düzenlendi

Ara

Velilerimizin Katılımıyla Okul Aile Birlği Toplantımızı Gerçekleştirdik.

Ağu

Tüm öğrencilerimizin dikkatine! 2020-2021 eğitim öğretim yılı ders kitapları gelmiştir. Mesai saatleri içerisinde okula gelip kitaplarınızı alabilirsiniz.

Mrt

Deprem haftası(1-7 Mart) münasebetiyle okulumuzda tüm öğrenci, öğretmen ve personelin katılımıyla Deprem ve Tahliye Tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Tatbikatın sonunda Okul Müdürümüz Yunus Yörük tarafından deprem anında neler yapılması gerektiğiyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Semra Altunbaş, Mürşide Gül, Ayşe Rabia Aksu, Makbule Kiriş yönetiminde 11. Sınıf öğrencileri "Bireyin gelişiminde toplum mu, bireyin kendisi mi etkilidir?" konulu münazara etkinliği yapılmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.